Skip to content

Pagina niet gevonden…

Wat zeggen ze over ons?

Quinten Anthony
Quinten Anthony
2021-04-26
Verstand van zaken en leveren goede service
Maarten Alma
Maarten Alma
2021-03-07
Al geruime tijd klant bij Mark. Hele vriendelijke en professionele autoliefhebber met kennis van zaken. Mijn auto had een vervelend probleem dat zelfs de dealer wist het net op te lossen. Mark heeft dit probleem kunnen opsporen en heeft mijn auto eindelijk weer laten rijden als nieuw. Mark is transparant en is duidelijk over hoe en wat. Nog nooit zo'n prettige gang van zaken meegemaakt. Ik zal in ieder geval nooit meer elders mijn auto heen brengen:)
Astrid Solter
Astrid Solter
2021-01-16
Prima service en ook Prima prijzen !
Mikey Sonnenschein
Mikey Sonnenschein
2021-01-15
Bedankt weer voor de snelle service!
Petra Blom
Petra Blom
2021-01-11
Goede service en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, wat ik als zeer prettig heb ervaren, snelle en prima service voor een leuke prijs, voor mij een reden om zeer zeker terug te komen.
Dave Van Duijn
Dave Van Duijn
2020-12-10
Goeie garage met topservice!
davy ewijck
davy ewijck
2020-09-01
Een korte tijd geleden langs geweest om toch even de net aangeschafte occasion te laten controleren. Service was top! Hierdoor ook nog even de sleutels achtergelaten voor nieuwe batterijen en nieuwe banden besteld. Er wordt netjes gebeld zodra de banden binnen zijn om gelijk een afspraak te maken. De bandenwissel was te vergelijken met de F1 zodat het niet eens op wachten lijkt! Wij komen zeker terug met onze auto’s!
joost van Dijk
joost van Dijk
2020-09-01
Via Deukrepair doorverwezen naar Mark voor het monteren van banden op nieuwe Velgen. Heeft dit zeer goed gedaan en zonder schades tegen een schappelijke prijs. Daarnaast ook nog eens snel gedaan. Zeer tevreden over!
Marja Tamboer
Marja Tamboer
2020-07-02
Word altijd goed geholpen. Altijd goed advies en 100% betrouwbaar.

Elke werkdag tot 00:00 geopend

Ook op zondag geopend

WhatsApp service beschikbaar